torsdag 30 december 2010

Get Him To The Greek (2010) Betyg: 6/10


För ett par år sedan kom en film som hetter Forgetting Sarah Marshall där ex-flickvänner Sarah hade skaffat sig en ny pojkvän i rockstjärnan Aldous Snow (Russell Brand). Hans inslag i filmen blev populära, så Jason Segel beslutade sig för att skriva en film med Aldous Snow i huvudrollen.

I Get Him To The Greek möter vi Jonah Hill i rollen som Aaron Green, en ung kille som arbetar på ett skivbolag med stora ekonomiska problem. Aaron övertygar sin chef att det vore en lysande idé att återuppväcka den gamla stjärnan Aldous Snows karriär genom att han gör en konsert på 10årsdagen av hans klassiska livealbum inspelat på Greek Theatre. Aaron får i uppdrag att säkra att Aldous dyker upp på spelningen, vilket så klart visar sig vara en tuff uppgift. Aldous ägnar sin tid åt att ta en uppsjö av droger, och så kvinnor förstås.

Filmen innehåller en hel del skratt. De har uppenbart gått in för att plocka en hel del "chockpoäng" genom att ligga på gränsen för vad man vågar göra i en komedi. Bitvis ganska torftig handling, men skämten duggar tätt. Så som helhet blir det en underhållande filmupplevelse.

Betyg: 6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar