torsdag 2 januari 2014

A Good Day to Die Hard (Die Hard 5) (2013) Betyg: 2/10



Herre jävlar! Det här var en enorm besvikelse. Jag gillar ju verkligen de första Die Hard-filmerna. T.o.m. den 4e var okej. Men i den här, den femte i ordningen, så saknas precis allt. Här är det far/son-teamet McClane som kämpar mot elakingar i Ryssland.

Usel handling - Det här är så torftigt att det inte ens hade räckt till en femminuters episod av en tecknad serie. Otroligt ospännande!
Usel dialog - Fullkomligt hjärndöd och torftig dialog. Det är uppenbarligen meningen att det ska vara roligt i tjafsandet mellan far och son, men det är clichéartat och trist! Bitvis undrar man om det ens fanns ett manus skrivet, eller om Bruce Willis bara improviserade ihop sitt dravel under tagningarna.
Uselt skådespeleri - Willis har inte varit så här ointressant någonsin.Och det finns ingen intressant medskådespelare någonstans i den här ensemblen.

Snälla, låt aldrig Bruce Willys få så här mycket inflytande över en film igen. Uppenbarligen har ingen vågat säga emot honom, och resultatet är så sorgligt att man bara vill gråta. Hoppas att detta var den sista Die Hard-filmen!

Betyg: 2/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar