söndag 9 januari 2011

Twilight: Eclipse (2010) Betyg: 3/10


Så var det dags för den tredje delen av Twilightserien och som den trogne bloggläsaren minns så har de andra bägge filmerna direkt fallit mej på läppen. Det är ändå något som gjorde att jag ville få reda på vad som skulle hända, så trean hamnade i DVD-spelaren.

I Eclipse återkommer den onda Victoria som vill ha hämnd. Och den tänker hon utkräva genom att ta livet av Bella. Detta hot gör att Edwards vampyrer och Jacobs varulvar gör gemensam sak av att beskydda Bella. Annars så är filmens kärna att Bella vill att Edward ska göra vampyr av henne, och att Edward vill att Bella ska bli fru Edward Cullen. Parallellt med detta så är Jacob svartsjuk på Edward, och kämpar om Bellas gunst.

Åter igen gör skådespelarna allt förutom att imponera. Mycket av skådespelarinsatserna är smått bedrövliga. Det som faktiskt gjorde den här filmen något mer intressant än de tidigare två är just handlingens relationsspel. Men fortfarande är det en ganska tunn smörja. Nu tänker jag inte ägna Twilight en tanke till. Åtminstone inte förrän film fyra kommer.
Betyg: 3/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar