onsdag 30 maj 2012

The Woman in Black (2012) Betyg: 6/10

Så var det dags för Daniel Radcliffe att försöka bygga vidare på sin karriär nu när filmserien om killen som kämpar mot den ondskefulle "han som inte kan nämnas" kommit till sitt slut. I The Woman in Black får han spela en helt annan roll, vilket måste vara en befrielse för honom. Daniel är den unge änklingen Arthur Kipps som lämnar sin som hon sin barnflicka när han måste åka iväg på en tjänsteresa. Han anländer till en liten by där han ska gå igenom huset efter en gammal kvinna som nyligen avlidit för att säkerställa att de har det allra senaste testamentet efter henne. Tämligen omgående så upplever han skrämmande saker, då han ser de spöken som finns i det gamla huset.

Radcliffe får verkligen bära filmen själv, för till stor del av filmen är han den enda skådespelaren. Det gör med äran i behåll, då han visar att han inte bara är en barnskådespelare som blivit vuxen. Om han bara kan slita sig loss för att bli ständigt förknippad med sin tidigare roll, så kan han nog få en hygglig karriär även i framtiden. Och genom att han gör roller som denna så börjar han ta steg i rätt riktning.

Som helhet så är detta en fullt kompetent skräckis/thriller, även om den kanske inte når de riktiga höjderna. Gillar du genren så ska du definitivt inte låta dej avskräckas för att Radcliffe spelar huvudrollen.

Betyg: 6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar