onsdag 26 mars 2014

At Middleton (2013) Betyg: 8/10

En sak som fascinerar mej är hur Andy Garcia som var så ascool i filmer som Gudfadern 3 kan vara så extremt guddigt nördig som han ofta är i filmer nu förtiden. At Middleton är inget undantag för här spelar han den strama taffliga pappan som följer med sin son på besöksdag på Middletons College. Där träffar den en mor/dotter, och medan ungdomarna är på sin rundtur så ger deras föräldrar sig ut på egna upptäcktsfärder. Ganska snart uppstår kemi mellan det omaka paret, trots att de bägge är gifta.

Även om jag reagerar på Garcias ocoola framtoning så är filmer oerhört mysig. Vera Farmiga in den charmiga kvinnliga huvudrollen är som vanligt riktigt bra. Man tycker att de har castat hennes dotter oerhörtt bra, för de två ser verkligen lika ut. När jag såg efterexterna och såg att dottern spelades av Taissa Farmiga så trillade poletten ned. Jajamensan, Taissa är Veras yngsta syster därav likheten. 

En fråga bara, varför måste så många amerikanska filmer frossa i drogromantik? Åter igen en film där man röker på och visar att "det är jättekul".  Filmen rekommenderas dock definitivt!

Betyg: 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar