tisdag 21 augusti 2012

Total Recall (2012) Betyg: 6/10

En remake av Philip K Dicks novell som på 90-talet spelades in med Arnold i huvudrollen. Som ofta är fallet nu för tiden så har man här gått tillbaka till ursprungsboken vilket gör att filmen är ganska annorlunda mot den första inspelningen.

Colin Farrell spelar Douglas Quaid som tycker att hans liv är ganska trist och går till Rekall för att få inplanterat lite spännande minnen. Plötsligt så är han en jagad man, och han förstår inte vad som händer. Hans fru försöker döda honom, och han får känslan av att han i själva verket är någon annan än Quaid.

Högt tempo och ganska snygga miljöer och effekter. Dock så lyfter Total Recall aldrig till de riktigt höga höjderna. Ibland känns det som om det bara maler på, och skådespelarna är inte tillräckligt spännande för att det ska lyfta fullt ut. Undantaget är
Kate Beckinsale som är klart är bäst i filmen i rollen som "fru Quaid". Dock så är Total Recall en klart underhållande rulle, och eftersom jag gillar genren så är jag lite generös i betygssättningen.

Betyg: 6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar